Menu

Menu

Chef's menu

Dutch yellow tail | kimchi | rettich | rijst  

(Supplement kaviaar 15.00 )

Makreel | gele biet | appel | za’atar

Knol | koningszwam | lardo | wortel 

Aardappel | hazelnoot | truffel 

Lam | sjalot | artisjok | XO

Peer | yoghurt | basilicum

 

3 gangen (yellow tail, lam, peer ) 42,50

4 gangen (yellow tail, makreel, lam, peer) 52,50 

5 gangen (yellow tail, makreel, knol, lam, peer ) 65,50 

6 gangen (yellow tail, makreel, knol, aardappel, lam, peer) 75,50 

 

Kaas i.p.v. dessert 8,00

Kaas extra 18,50

Wijnarrangement is 6,50 per glas 

Heeft u allergieën of dieet wensen laat het ons weten.

De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op onze menukaart. In onze keuken wordt gewerkt met:                                                                                  noten, lactose, schaal/schelp dieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd, sesam en lupine.

Wij kunnen ook een volledig vegetarisch menu voor u maken, laat dit bij de reservering weten.


De Cleenne Mossel Classic's 

Kingfish | sashimi | rettich | ponzu | wasabi 18,00

Carpaccio | rucola | pecorino | verse truffel 18,00

Entrecote | seizoen groente | jus de veau 28,50

Tarbot filet | seizoen groente | beurre blanc 31,00

(supplement kaviaar 10 gr 22,00)

Dessert menu 15,50

Koffie deluxe | koffie naar keuzen | 3 friandises 10,00


restaurant-bruinissse-paralax.jpg

Openingstijden

Diner: ma, di, do, zo vanaf 17.00 uur

vr, za 18.00 uur

Lunch: vr, za 12.00 uur

Copyright 2023. Websites voor restaurants door De Webmakers en het Lurch Restaurant reserveringssysteem .