Menu
Chef's menu
Dutch yellow tail | kimchi | rettich | rijst
(Supplement kaviaar 15.00 )
Makreel | gele biet | appel | za’atar
Knol | koningszwam | lardo | wortel
Aardappel | hazelnoot | truffel
Lam | sjalot | artisjok | XO
Peer | yoghurt | basilicum
3 gangen (yellow tail, lam, peer ) 42,50
4 gangen (yellow tail, makreel, lam, peer) 52,50
5 gangen (yellow tail, makreel, knol, lam, peer ) 65,50
6 gangen (yellow tail, makreel, knol, aardappel, lam, peer) 75,50
Kaas i.p.v. dessert 8,00
Kaas extra 18,50
Wijnarrangement is 6,50 per glas
Heeft u allergieën of dieet wensen laat het ons weten.
De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op onze menukaart. In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal/schelp dieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd, sesam en lupine.
Wij kunnen ook een volledig vegetarisch menu voor u maken, laat dit bij de reservering weten.
De Cleenne Mossel Classic's
Kingfish | sashimi | rettich | ponzu | wasabi 18,00
Carpaccio | rucola | pecorino | verse truffel 18,00
Entrecote | seizoen groente | jus de veau 28,50
Tarbot filet | seizoen groente | beurre blanc 31,00
(supplement kaviaar 10 gr 22,00)
Dessert menu 15,50
Koffie deluxe | koffie naar keuzen | 3 friandises 10,00