Menu

Menu

Menu

Dutch yellow tail | kimchi | rettich | rijst  

(Supplement kaviaar 15.00 )

Zeebaars | radijs | basilicum | kokos

Zwezerik | langoustine | bloemkool | vadouvan

Asperge | ei  | aardappel | pata negra

Kalf | doperwt | pistache | salie

Aardbei | witte chocolade | vlierbloesem

 

3 gangen (yellow tail, kalf, aardbei ) 44,50

4 gangen (yellow tail, zeebaars, kalf, aardbei ) 55,50 

5 gangen (yellow tail, zeebaars, zwezerik, kalf, aardbei ) 66,50 

6 gangen (yellow tail, zeebaars, zwezerik, asperge, kalf, aardbei) 77,50 

Kaas i.p.v. dessert 8,00

Kaas extra 18,50

Wijnarrangement is 6,50 per glas 

Heeft u allergieën of dieet wensen laat het ons weten.

De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op onze menukaart. In onze keuken wordt gewerkt met:                                                                                  noten, lactose, schaal/schelp dieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd, sesam en lupine.

Wij kunnen ook een volledig vegetarisch menu voor u maken, laat dit bij de reservering weten.


De Cleenne Mossel Classic's 

De Cleenne Mossel Classic's 

Kingfish | sashimi | rettich | ponzu | wasabi 18,00

Carpaccio | rucola | pecorino | verse truffel 18,00

 

Entrecote | seizoen groente | jus de veau 29,50

Tournedos |aardappel | bearnaisesaus 35,50

Tarbot | seizoen groente | beurre blanc 32,00

(supplement kaviaar 10 gr 22,00)

Oosterschelde kreeft | bbq of gekookt dag prijs per 100 gr

 

Dessert menu 15,50

Koffie deluxe | koffie naar keuzen | 4 friandises 10,00

Kaas | notenbrood | compote 18,50


restaurant-bruinissse-paralax.jpg

Openingstijden

Diner: ma, di, do, zo vanaf 17.00 uur

vr, za 18.00 uur

Lunch: vr, za 12.00 uur

Copyright 2023. Websites voor restaurants door De Webmakers en het Lurch Restaurant reserveringssysteem .