Over Brasserie De Cleene Mossel Bruinisse

De naam De Cleenne Mossel verwijst naar de gevelsteen die aan de voorzijde van het pand in de gevel is geplaatst. Het pand is half 17e eeuw gebouwd en heeft al diverse bedrijvigheid gekend, van pakhuis tot bazaar en van schoenmaker tot diverse horeca. Sinds 29 mei 2019 is Brasserie De Cleenne Mossel in het pand aan de Oudestraat gevestigd. 

Brasserie De Cleenne Mossel heeft een klassieke uitstraling en serveert moderne, stijlvolle gerechten. Door de goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u de mooiste producten en lekkerste gerechten serveren. Samen met deze leveranciers zoekt onze chef naar de beste kwaliteit.

 

Brasserie de Cleene Mossel

NANDO VAN AS -  Chef-kok

Na een aantal jaren bij verschillende restaurants te hebben gewerkt kwam voor mij de mogelijkheid om in Bruinisse een eigen restaurant te beginnen. Sinds het begin van mijn carrière ben ik op zoek gegaan naar een eigen stijl van koken, inmiddels heb ik deze gevonden. Uiteraard probeer ik mijzelf verder te blijven ontwikkelen. Ik gebruik in mijn keuken veel smaken en structuren uit de gehele wereld met een lichte voorkeur voor Azië. Mijn stijl van koken kenmerkt zich middels uitgesproken smaken gecombineerd met fijne structuren. Lokale producten zijn de basis voor mijn gerechten. Ik vind het belangrijk dat u als gast lunchen of dineren in De Cleenne Mossel ervaart als een beleving. Graag verwijs ik naar de tekst gegraveerd op de hierboven genoemde gevelsteen. Deze tekst luidt als volgt "Dit hvys is goet en beqvaem, De Cleenne Mossel is syne naem".  Een tekst waar wij als als team van Brasserie De Cleenne Mossel volledig achterstaan en ons elke dag 100% voor inzetten.

Ik verheug mijzelf om u met mijn keuken te laten kennismaken en zie u graag in onze Brasserie.

restaurant-bruinissse-paralax.jpg

Openingstijden

Diner: ma, di, do, zo vanaf 17.00 uur

vr, za 18.00 uur

Lunch: vr, za 12.00 uur

Copyright 2023. Websites voor restaurants door De Webmakers en het Lurch Restaurant reserveringssysteem .